News

Elke maand een nieuw verhaal over werken bij de P&V Groep

Welkom aan onze 130 nieuwe medewerkers van 2012!

Vorig jaar heeft de P&V Groep ruim 130 nieuwe medewerkers aangeworven. Communicatiecoördinator Philippe Buze kwam er als één van de laatste bij.

Philippe werkt sinds vorige week op de dienst marketing van de P&V Groep. "Bedoeling is dat ik de communicatie naar de P&V adviseurs ga centraliseren en stroomlijnen. Voorlopig zit daar nog wat te weinig structuur in. Op termijn zou ik ze elke week één nieuwsbrief willen sturen in plaats van al de verschillende mails die ze nu ontvangen. Mijn tweede taak is om al het promomateriaal voor marketingacties, zoals affiches en mailings, te ontwikkelen. En dit in samenwerking met ons reclamebureau."

SOS Kinderdorpen

Voor hij bij de P&V Groep terecht kwam, was Philippe aan de slag bij Agalev/Groen, Fedasil en tot eind vorig jaar bij SOS Kinderdorpen. "Binnen een klein team was ik er verantwoordelijk voor alle externe communicatie: de website, sociale media, tijdschrift, folders… Een hele boterham, en eigenlijk steeds moeilijker te combineren met mijn gezin."

Evenwicht werk en privé

Dat was meteen ook de aanleiding voor Philippe om een andere job te zoeken. Waarom koos hij voor P&V? "In de eerste plaats trok de inhoud van de functie mij aan, maar de nadruk op het evenwicht tussen werk en privé vond ik ook heel aantrekkelijk. Ik keek er naar uit om 's avonds mijn zoon weer in bed te kunnen stoppen en zijn verhaaltje voor te lezen."

Vlotte bereikbaarheid

"Andere argumenten pro P&V waren het coöperatieve karakter van de P&V Groep, de tweetaligheid van het bedrijf, de vlotte bereikbaarheid van het gebouw in Brussel via het openbaar vervoer, en de flexibele werktijden."

Grote collegialiteit

Wat is hem de eerste dagen bij P&V het meeste opgevallen? "De grote collegialiteit op de werkvloer. Iedereen die je contacteert, antwoordt en wil je ook vooruit helpen. Van de verschillende directeurs tot de directe collega's. Dat gaf me een heel goed gevoel."

Constructieve antwoorden

"Heel interessant waren de interviews met de mensen op het terrein. Ik vroeg hen hoe ik de communicatie van P&V kon verbeteren. Ze gaven me heel constructieve antwoorden zonder de zaken te verbloemen of al te veel blabla te verkondigen."

Tevreden terugkijken

"Op mijn eerste week bij P&V kijk ik alvast tevreden terug. Mijn collega's hebben me hartelijk welkom geheten, inhoudelijk heb ik enkele mooie uitdagingen gekregen, en ook mijn vrouw en zoon zijn blij dat ik 's avonds weer op tijd thuis ben", besluit Philippe.

Ook in 2013 werft de P&V Groep nieuwe medewerkers aan. Kijk dus snel of er een interessante job voor u tussen zit!