Bijberoep

Jobaanbod in uw regio

Wedden dat u zin krijgt in verzekeringen en in een toffe en aantrekkelijke zelfstandige activiteit in bijberoep binnen de P&V Groep?

Hierbij delen wij met u:

Een extra inkomen

Via deze aanvullende activiteit die u in uw vrije tijd uitoefent, krijgt u van P&V de kans om uw inkomsten een stevige boost te geven. Op termijn zal de P&V Groep u bovendien voorstellen om uw eigen verzekeringskantoor te openen als zelfstandige in hoofdberoep.
Delen van succes, Ik Like
 

Een officieel erkende opleiding

Onze verzekeringsprofessionals en sales experts delen hun competenties en ervaring met u. Een degelijke opleiding levert u de attesten en kennis op die u nodig hebt bij de opstart van uw activiteit als verzekeringstussenpersoon. Via een speciaal voor deze activiteit ontwikkelde zelfstudieformule combineert u opleiding en beschikbaarheid. Bovendien zal uw opleiding regelmatig worden aangevuld met praktische en nuttige sessies die erop gericht zijn u steeds verder te ontplooien..
Delen van competenties, Ik Like

Een structuur en professionals tot uw dienst

Om nieuwe klanten te werven krijgt u van de dienst marketing de nodige tools zoals marktanalyses of commercieel communicatiemateriaal (mailings, folders, affiches …).
Delen van solidariteit, Ik Like

Klantgerichtheid

Uzelf en uw klanten kunnen rekenen op medewerkers die gespecialiseerd zijn in verschillende verzekeringsdomeinen (opmaak van een nieuw dossier, openen van een schadedossier …) en voor wie klantentevredenheid een dagelijkse prioriteit is.
Delen van teamspirit, Ik Like

Moderne informatica

Met onze performante tools optimaliseert u de verkoop van uw producten bij uw klanten. Bovendien realiseert u uw zaken gewoon van bij u thuis, behoudt u steeds een overzicht van al uw contacten met uw klanten en laat u uw portefeuille op een efficiënte manier evolueren.
Delen van efficiëntie, Ik Like

 

Jobaanbod in uw regio