Heb je vragen over solliciteren bij de P&V Groep?

U kunt solliciteren voor een job door in de jobaanbieding onderaan te klikken op ‘solliciteren'. Hierna opent er een nieuw scherm waar u het vakje ‘privacy statement accepteren' kunt aanvinken en daarna kunt u rechts onderaan op ‘volgende' klikken. In de volgende schermen kunt u stap voor stap uw gegevens invullen.

U ontvangt altijd een bevestiging per e-mail indien wij uw sollicitatie goed hebben ontvangen.

Om uw sollicitatie zo vlot mogelijk op te volgen, willen wij u vragen om te solliciteren via onze website. Dit geeft de mogelijkheid aan onze recruitment specialists om uw dossier efficiënt en correct op te volgen.

CV à Telefonisch gesprek à Psychometrische testen + gesprek à Voorstel

Na ontvangst van uw CV bekijken wij of uw profiel in aanmerking komt voor de openstaande vacature(s). Indien positief, nodigen wij u uit voor een kennismakend telefonisch gesprek. Na dit gesprek vragen wij u één of meerdere psychometrische testen in te vullen die in een gesprek op kantoor met u worden besproken. Voor sommige vacatures organiseren wij ook een extern assessment. Als laatste stap bespreken wij een contractvoorstel met u. Indien uw profiel niet overeenkomt met onze openstaande vacatures, dan brengen wij u hier van op de hoogte en nemen we uw CV op in onze werfreserve.

Ja, u kunt zich aanmelden voor onze job agent.

  • Ik heb reeds een account:
    U kunt zich aanmelden via deze link. Hierna klikt u op 'Update het profiel, job agent notificaties of verander het wachtwoord'. Hier kunt u selecteren over welke jobs u op de hoogte wil blijven.
  • Ik heb nog geen account:
    U kunt zich registreren via deze link onderaan bij 'nieuwe gebruiker'. Nadat u zich heeft geregistreerd, klikt u op 'Update het profiel, job agent notificaties of verander het wachtwoord'. Hier kunt u selecteren over welke jobs u op de hoogte wil blijven.

U kunt uw paswoord opvragen via deze link bij 'wachtwoord vergeten'.

Hiervoor kunt u contact opnemen met ons  via ons contactformulier op deze pagina.

Dit kan u doen door in te loggen via deze link. Hierna kunt u klikken op ‘Verwijder het profiel, CV & job agent uit onze talentpool'.

Heeft u geen account? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier

Contacteer ons

Heeft u vragen over een job in de verzekeringen bij de P&V Groep - Contacteer ons!

Maatschappelijke zetel Brussel

Koningsstraat 151
1210 Brussel

Zetel Antwerpen

Desguinlei 92
2018 Antwerpen