FAQ

Hebt u vragen over solliciteren bij de P&V Groep? Lees hier de meestgestelde vragen.

Hoe solliciteer ik voor een job?

 

U kunt solliciteren voor een job door in de jobaanbieding onderaan te klikken op ‘solliciteren'. Hierna opent er een nieuw scherm waar u het vakje ‘privacy statement accepteren' kunt aanvinken en daarna kunt u rechts onderaan op ‘volgende' klikken. In de volgende schermen kunt u stap voor stap uw gegevens invullen.

U ontvangt altijd een bevestiging per e-mail indien wij uw sollicitatie goed hebben ontvangen.

Kan ik mijn CV ook per e-mail doorsturen?

Om uw sollicitatie zo vlot mogelijk op te volgen, willen wij u vragen om te solliciteren via onze website. Dit geeft de mogelijkheid aan onze recruitment specialists om uw dossier efficiënt en correct op te volgen.

Hoe kan ik mijn profiel bewerken?

U kunt uw profiel bewerken door via deze link in te loggen. Hierna kunt u klikken op ‘CV (bewerken)' om uw profiel te bewerken.

Kan ik op de hoogte blijven van de nieuwe vacatures?

Ja, u kunt zich aanmelden voor onze job agent.

- Ik heb reeds een account:

U kunt zich aanmelden via deze link. Hierna klikt u op 'Update het profiel, job agent notificaties of verander het wachtwoord'. Hier kunt u selecteren over welke jobs u op de hoogte wil blijven.

- Ik heb nog geen account:

U kunt zich registreren via deze link onderaan bij 'nieuwe gebruiker'. Nadat u zich heeft geregistreerd, klikt u op 'Update het profiel, job agent notificaties of verander het wachtwoord'. Hier kunt u selecteren over welke jobs u op de hoogte wil blijven.

Kan ik een vacature bekend maken aan mijn vrienden?

Ja, u kunt onderaan de jobaanbieding klikken op ‘tip een vriend(in) en daarna de gegevens van uw vriend(in) invullen.

Kan ik mijn account verwijderen?

Ja, dit kan u doen door in te loggen via deze link. Hierna kunt u klikken op ‘Verwijder het profiel, CV & job agent uit onze talentpool'.

Ik heb geen ontvangstbewijs van mijn kandidatuur gekregen?

U ontvangt altijd een bevestiging per e-mail van uw sollicitatie, dus vermoedelijk is hier iets misgelopen. U kunt inloggen via deze link om uw gegevens te controleren of contact opnemen met één van onze recruitment specialists via ons contactformulier.

Ik ben mijn paswoord vergeten, wat moet ik doen?

U kunt uw paswoord opvragen via deze link bij 'wachtwoord vergeten'.

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten, wat moet ik doen?

Hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze recruitement specialists via ons contactformulier

Ik heb een ander e-mailadres, wat moet ik nu doen?

U kunt uw profiel bewerken door in te loggen op onze website via deze link. Hierna kunt u klikken op ‘CV (bewerken)' om uw e-mailadres aan te passen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Na ontvangst van uw CV bekijken wij of uw profiel in aanmerking komt voor de openstaande vacature(s). Indien positief, nodigen wij u uit voor een kennismakend gesprek. Na dit gesprek vragen wij u één of meerdere psychometrische testen in te vullen die in een vervolggesprek met u worden besproken. Voor sommige vacatures organiseren wij ook een extern assessment. Als laatste stap bespreken wij een contractvoorstel met u. Indien uw profiel niet overeenkomt met onze openstaande vacatures, dan brengen wij u hier van op de hoogte en nemen we uw CV op in onze werfreserve.