News

Elke maand een nieuw verhaal over werken bij de P&V Groep

Bezoek P&V op de Career Launch in Leuven

Zin in een persoonlijk gesprek met een recruiter van de P&V Groep? Kom dan op woensdag 20 november naar de Brabanthal in Leuven naar de Career Launch, de belangrijkste jobbeurs van het land. Recruitment specialist Olivier Beauclercq geeft tekst en uitleg.

Vergeet uw cv niet

"In een gesprek met een recruiter krijgt u niet alleen uitleg over onze vacatures en de troeven van een job bij de P&V Groep, maar we hebben het ook graag over de waarden van de P&V Groep. Deze zijn immers erg belangrijk voor ons. Zo'n gesprek geeft u bovendien de kans om een eerste goede indruk te maken en uw cv toe te lichten. Breng die dus zeker mee als u langskomt", beklemtoont Olivier. Bovendien krijgt iedereen die onze stand bezoekt een leuke attentie.

130 nieuwe collega's in 2012

In 2012 nam de P&V Groep maar liefst 130 nieuwe medewerkers aan. Ook op dit moment staan er een twintigtal vacatures open. "Zelfs in deze economisch moeilijke tijden heeft de P&V Groep heel wat mensen nodig, zowel jonge gediplomeerden als meer ervaren werknemers. We blijven immers op zoek naar talent dat mee wil werken aan de uitdagingen die de P&V Groep aangaat. Bovendien gaan er ook heel wat collega's op pensioen", geeft Olivier aan.

Ruime waaier aan jobs

Om wat voor vacatures gaat het? "We kunnen vooral mensen met kennis van IT, financiën of verzekeringen gebruiken", antwoordt Olivier. "We zoeken bijvoorbeeld collega's voor onze front office op de dienst schade. Die medewerkers staan rechtstreeks in contact met onze klanten, adviseurs en makelaars. Zij moeten dus communicatief en commercieel zijn." Een overzicht van alle vacatures vindt u hier.

Verzekeringen zijn saai

Tot slot: werken bij de verzekeringen, is dat niet saai? "Dat vooroordeel bestaat jammer genoeg nog altijd. Maar de P&V Groep biedt zijn werknemers een gezond evenwicht tussen het beroeps- en privéleven. En dat in combinatie met de sterke waarden van een coöperatieve onderneming. Een toffe job dus", besluit Olivier.

Afspraak dus op 20 november in Leuven!