News

Elke maand een nieuw verhaal over werken bij de P&V Groep

Nieuwe website P&V Groep

Vandaag ziet de nieuwe website www.eentoffejob.be officieel het levenslicht. HR-recruiter Judith de Bok is zichtbaar in haar nopjes als we bij haar langs gaan. "Ik ben trots op het resultaat. Het is een mooie en overzichtelijke website geworden."

"Op de nieuwe jobsite vind je de vacatures van de P&V Groep. Dat zijn er best wat: in 2012 bijvoorbeeld hebben we 130 nieuwe medewerkers aangeworven. Elke week komen er dus gemiddeld twee tot drie nieuwe vacatures op www.eentoffejob.be. Uiteraard kunnen bezoekers ook heel wat info vinden over de P&V Groep, en elke maand een verhaal lezen over een van onze collega's."

Employer branding campagne

Waarom was er een nieuwe jobsite nodig? "Eentoffejob.be is een onderdeel van de employer branding campagne die we in 2012 hebben gelanceerd", legt Judith uit. "Centraal in die campagne staan de waarden van de P&V Groep waarmee we nieuwe medewerkers willen aantrekken."

Een echt en correct beeld

"We vonden het erg belangrijk dat de campagne een ‘echt en correct' beeld gaf aan de buitenwereld. Dus hebben we workshops gehouden met verschillende medewerkers om te bevragen wat zij waarderen aan werken binnen de P&V Groep. Het menselijk karakter van het bedrijf en de goede sfeer onder collega's zijn twee voorbeelden die naar voren kwamen. Dus kregen ze een mooie plek op onze nieuwe jobsite."

Filmpjes met collega's

"De filmpjes met de collega's illustreren dat die waarden ook echt leven in ons bedrijf. De medewerkers mochten kiezen wat ze vertelden, er was geen script. Toch spraken ze allemaal spontaan over de goede balans tussen werk en privé, de aangename werksfeer en de werkzekerheid van een stabiel, Belgisch bedrijf".

Actueel houden

Met de lancering van de nieuwe jobsite is het werk nog niet af, weet Judith. "De website mag nu niet stilvallen: we blijven hem actualiseren en aanpassen. Zodat hij zo goed mogelijk blijft voldoen aan de verwachtingen van onze toekomstige collega's."