News

Elke maand een nieuw verhaal over werken bij de P&V Groep

 

Beweging is belangrijk voor de P&V Groep. Net als solidariteit. Daarom ondersteunen we collega’s die op 28 mei deelnemen aan de 20 km door Brussel. Én sponsoren we Dokters van de Wereld met 100 euro per deelnemende collega. Een extra motivatie die haar vruchten afwerpt. Heel wat collega's schreven zich in.

Wie is Dokters van de Wereld?

Dokters van de Wereld is een medische ngo die actief is in 79 landen en kwetsbare groepen toegang biedt tot gezondheidszorg. Het geld dat verzameld wordt met de loopwedstrijden gaat integraal naar de ontwikkeling van hun daklozenprojecten in Antwerpen en Brussel, zoals het Centrum voor Onthaal, Zorg en Oriëntatie (COZO), de Medibus en het Medisch Winterplan.

Waarom Dokters van de Wereld?

De doelstelling van solidariteit en rechtvaardigheid die Dokters van de Wereld nastreeft, past perfect bij de sociale waarden van de P&V Groep. Sinds 2008 biedt onze groep regelmatig steun aan Dokters van de Wereld en onderhoudt ze goede banden met deze ngo.

“Ook de laatste die finisht, wordt als een held aan de eindmeet onthaald”

Ruth Bosmans, marketeer bij de P&V Groep, is een fervent loopster. Ze heeft een eigen blog over lopen en is heel enthousiast over het initiatief: “De 20 km door Brussel is sowieso een loopwedstrijd die elke loper wel eens gelopen wilt hebben. Het parcours brengt je langs alle mooie plekken in Brussel, maar is ook niet te onderschatten dankzij de vele tunnels en hellingen.”

Fantastische sfeer onder duizenden deelnemers

Ruth: “De 20 km door Brussel is een uitdaging voor elke loper, snel of traag! De sfeer onder de duizenden deelnemers is fantastisch. Ik twijfelde dan ook niet om in te gaan op de oproep van P&V om mee te lopen en zo Dokters van de Wereld te steunen. Zij verrichten fantastisch werk voor een heel kwetsbare groep in onze maatschappij. Ik loop dan ook graag als ambassadeur mee voor hen tijdens de 20 van Brussel.”

Meer weten?

Wilt u ook een loper sponsoren of meer weten over de projecten van Dokters van de Wereld? Neem dan snel een kijkje op hun website. Meer informatie over werken bij de P&V Groep ontdekt u op deze site, eentoffejob.be. U vindt er ook een overzicht van de recente vacatures.