Hoofdberoep

Jobaanbod in uw regio

Wedden dat u zin krijgt in verzekeringen en in een toffe en aantrekkelijke zelfstandige activiteit als Commercieel verzekeringsadviseur in de P&V Groep?

Hierbij delen wij met u:

Een verzekeringsportefeuille in uw regio

Die u vanaf dag één stabiliteit en rentabiliteit garandeert. P&V verzekert u een minimum vast inkomen.
Delen van succes, Ik Like

Een officieel erkende opleiding

Onze verzekeringsprofessionals en sales experts delen hun competenties en ervaring met u. Een degelijke opleiding levert u de attesten en kennis op die u nodig hebt bij de opstart van uw activiteit als verzekeringstussenpersoon. Bovendien zal uw opleiding regelmatig worden aangevuld met praktische en nuttige sessies die erop gericht zijn u steeds verder te ontplooien.
Delen van competenties, Ik Like

Een structuur en professionals tot uw dienst

Om nieuwe klanten te werven krijgt u van de dienst marketing de nodige tools zoals marktanalyses of commercieel communicatiemateriaal (mailings, folders, affiches …)
Delen van solidariteit, Ik Like

Klantgerichtheid

Uzelf en uw klanten kunnen rekenen op medewerkers die gespecialiseerd zijn in verschillende verzekeringsdomeinen (opmaak van een nieuw dossier, openen van een schadedossier …) en voor wie klantentevredenheid een dagelijkse prioriteit is.
Delen van teamspirit, Ik Like

Moderne informatica

Met onze performante tools optimaliseert u de verkoop van uw producten bij uw klanten. Bovendien realiseert u uw zaken gewoon van bij u thuis, behoudt u steeds een overzicht van al uw contacten met uw klanten en laat u uw portefeuille op een efficiënte manier evolueren.
Delen van efficiëntie, Ik Like

 

Jobaanbod in uw regio