Onze verzekeringsmerken

De P&V Groep is samengesteld uit verschillende verzekeringsmerken in België. Het is de klant die kiest via welk kanaal hij bediend wil worden.
 

Bij al onze merken staan een klantgerichte aanpak en het leveren van een excellente dienstverlening aan een correcte prijs centraal. Dat deze duidelijke distributiestrategie haar vruchten afwerpt, wordt bewezen door de positieve resultaten van de laatste jaren.P&V Verzekeringen werd opgericht in 1907. Vandaag worden haar producten en diensten verstrekt via een netwerk van exclusieve, in hoofdzaak zelfstandige agenten. Daarnaast bestaat er een partnership met ERGO voor de verkoop van schadeverzekeringen aan particulieren via hun agentennetwerk. Institutionele klanten worden rechtstreeks benaderd door een gespecialiseerd team vanuit het hoofdkantoor.VIVIUM verdeelt verzekeringen via onafhankelijke verzekeringsmakelaars. VIVIUM is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen in België die met onafhankelijke makelaars werkt.
 


Actel biedt autoverzekeringen aan via affiniteitengroepen en netten van automerkenhouders.Arces is gespecialiseerd in rechtsbijstandsverzekeringen en werkt met zelfstandige, onafhankelijke makelaars.
 


Piette & Partners verkoopt haar verzekeringen Niet-Leven via een net van makelaars. De maatschappij bevindt zich in Kortrijk en is hoofdzakelijk gericht op Oost- en West-Vlaanderen.
 


Het aanbod van het filiaal Euresa-Life wordt verdeeld door makelaars en gespecialiseerde, zelfstandige vermogensadviseurs.