Onze voordelen

Als personeelslid van P&V of VIVIUM geniet je van aantrekkelijke extralegale voordelen. De P&V groep wenst actief bij te dragen aan een meer solidaire maatschappij en dit begint bij onze medewerkers; een goede privé-werkbalans en gunstige arbeidsvoorwaarden staan centraal.
 

Een goed evenwicht tussen privé en werk

De P&V Groep ondersteunt op verschillende manieren de balans tussen privé en werk. Zo zijn er verschillende werkroosters, flexibele aankomst- en vertrektijden en bestaat de mogelijkheid om bijkomende uren te recupereren.

Maaltijdcheques en bedrijfsrestaurant

Een warme maaltijd eten in ons bedrijfsrestaurant is hét moment om gezellig bij te praten met de collega's. Bovendien zijn er verschillende menu's die je zelfs mee naar huis kan nemen. Daarnaast ontvangen de medewerkers maaltijdcheques ter waarde van 6 euro.

Hospitalisatieverzekering en groepsverzekering

Wij bieden onze medewerkers een verzekering die in hoge mate zal helpen bij incidenten in je privéleven dankzij een zeer brede dekking in geval van hospitalisatie.
Daarnaast kunnen onze medewerkers genieten van een groepsverzekering, een mooie aanvulling op het wettelijk pensioen.

Korting op de verzekeringsproducten

Onze medewerkers staan dagelijks in voor uiterst professionele dienstverlening en proberen de klanten zo tevreden mogelijk te stellen met onze producten. Natuurlijk willen wij ook onze eigen medewerkers de mogelijkheid geven om van deze service te genieten. Daarom kunnen zij verzekeringen afsluiten met een personeelskorting.

Woon-werkvergoeding

De trein, tram, bus of metro brengt je snel en comfortabel naar onze gebouwen. Bovendien komen wij voor 100% tussen in de kosten voor het openbaar vervoer.

Daarnaast stimuleren wij onze medewerkers om ecologisch verantwoord naar het werk te komen door een fietsvergoeding aan te bieden.

Telewerken

In 2011 is de P&V Groep begonnen met een pilootgroep voor telewerken. Door het grote succes wordt de mogelijkheid tot telewerk verder uitgebreid binnen de P&V Groep, zodat verschillende doelgroepen de mogelijkheid hebben om maximaal een dag per week te kunnen telewerken.

Persoonlijke ontwikkeling

De P&V Groep heeft een trainingscatalogus ontwikkeld die een antwoord biedt op de belangrijkste ontwikkelingsbehoeften van onze medewerkers. Een belangrijke partner hierin is Fopas, het fonds voor de bevordering van de werkgelegenheid en opleidingen in de verzekeringssector. Wij streven ernaar dat alle medewerkers zich kunnen ontwikkelen en permanent kunnen verder leren.

Een stabiele, Belgische verzekeringsmaatschappij

Onze ervaring is het bewijs van onze expertise en biedt ons een grondige kennis van de Belgische markt. Ze garandeert stabiliteit, zowel aan onze klanten, de distributiekanalen en aan onze medewerkers.

Andere voordelen

Bovendien zijn er nog talrijke andere nuttige voordelen, zoals een premie bij geboorte en huwelijk, cadeaucheques, personeelsclub, douches voor na het sporten etc.