Stages

Overzicht stageplaatsen


Bent u aan het studeren en moet u een stage doen in kader van uw opleiding? Dan hebben wij tal van mogelijkheden voor u, afhankelijk van de materie waarin u zich wenst te verdiepen!

Uw stage: een gerichte keuze

U kunt uw stage oriënteren in functie van de directie en de materie waarin u zich wenst te verdiepen. Wilt u bijvoorbeeld meer leren over:

Wat er gebeurt nadat een klant een auto-ongeluk heeft gehad?
Dan kunt u het beste kiezen voor onze Claims afdeling, waarin alle verschillende schadedossiers worden afgehandeld.

Hoe een contract wordt opgesteld om een onderneming tegen brand te verzekeren?
Alle vragen rond groepsverzekeringen worden behandeld door onze collega's van de directie Employee Benefits.

Hoe u een offerte voor een brandverzekering moet opstellen voor een makelaar?
Binnen de directie Non Life worden alle polissen opgemaakt m.b.t. brandverzekeringen, autoverzekeringen, familiale verzekeringen en arbeidsongevallen

Welk advies u moet geven aan klanten inzake pensioensparen?
Dit is een vraag die binnen de directie Life wordt behandeld.

Er zijn ook mogelijkheden om stage te lopen in één van onze supportafdelingen zoals; marketing, HRM, boekhouding, IT etc. Naast het meedraaien met de dagelijkse werkzaamheden, is er soms ook de mogelijkheid om aan een specifiek project mee te werken.

Waar loopt u stage?

De P&V Groep heeft zetels in Brussel en Antwerpen. Beide zetels zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Hier vindt u een wegbeschrijving. Bovendien wordt het openbaar vervoer volledig terugbetaald tijdens uw stage.

Hoe verloopt de selectieprocedure?

Zin in een stage bij de P&V Groep? Kijk dan snel in ons aanbod.
Na ontvangst van uw CV bekijken wij of er een geschikte stageplaats voor u is. Daarna wordt u uitgenodigd voor een kennismakend gesprek. Hierin wordt er gekeken of er een match is tussen u & uw verwachtingen en de stageplaats die we kunnen aanbieden. U krijgt binnen een week na het gesprek te horen of u geselecteerd bent voor de stageplaats.

En aan het einde van de stage?

Na de stageperiode wordt er in een eindgesprek met HR gekeken of wij een toffe job voor u hebben, of nemen we uw CV op in de werfreserve. Wie weet begint hier uw glansrijke carrière binnen de P&V Groep!

 

Overzicht stageplaatsen