Volg een Management Traineeship in de P&V Groep

Behaal je binnenkort een universitaire master? Wat denk je van een uitdaging in een Belgische coöperatieve verzekeringsonderneming met meer dan 1700 medewerkers?

P&V biedt je de mogelijkheid om een waaier aan professionele ervaringen op te doen via opdrachten waarmee je zowel je hardskills als je softskills kunt ontwikkelen. Deze opdrachten vervul je in verschillende departementen van de twee zetels van de Groep in Brussel en in Antwerpen.

Management Stage

Als Management Trainee ontwikkel je gedurende drie jaar de nodige competenties om door te groeien in de P&V Groep naar een managementfunctie of naar een meer strategische functie.

2 + 1 programma

Het Traineeship dat werd ontwikkeld door het departement Group Change Management van P&V is een 2 + 1 programma: het eerste deel is gespreid over twee jaar en het tweede over één jaar.

- Tijdens de eerste twee jaar voer je allerlei opdrachten uit in de verschillende departementen van het bedrijf. Deze opdrachten duren enkele maanden tot 1 jaar. Zo leer je het bedrijf kennen van binnenuit en bouw je een transversaal netwerk op. Je vervult de rol van interne consultant of Project Manager, bijvoorbeeld in een financieel project of bij IT of Marketing. Af en toe zal je verschillende projecten tegelijkertijd moeten beheren.
- Tijdens deze periode volg je opleidingen over verzekeringen, project management en eventueel persoonlijke efficiëntie. Je krijgt ook de kans om opleidingen te kiezen in functie van je vaardigheden en je individuele ontwikkelingsplan.
 

- Tijdens het derde jaar doe je twee langere stages. In functie van de gemeenschappelijke verwachtingen en mogelijkheden kies je zelf het departement en de functie die je na je Traineeship zou willen uitoefenen, in Antwerpen of in Brussel.
 

Tijdens het hele programma kan je rekenen op een specifieke omkadering en krijg je regelmatig feedback van coaches. Na de eerste 6 maanden word je ook begeleid door een mentor.

Voorwaarden

Je bent tweetalig NL/FR en beschikt over een universitaire master (je studeert dit jaar af of bent recent afgestudeerd en hebt maximum één jaar ervaring). Je bent leergierig, hebt een scherpe en kritische geest en houdt van uitdagingen.

Solliciteren

Bekijk hier de vacature in detail, en solliciteer naar een management traineeship bij de P&V Groep.