Wie is de P&V Groep?

Een Belgische coöperatie met een internationale blik

De P&V Groep is een Belgische coöperatieve verzekeringsgroep die bestaat sinds 1907. We richten ons vooral op de Belgische markt, maar zijn ook actief in Europese en wereldwijde samenwerkingsverbanden van verzekeraars.

Een betrokken en solide verzekeraar

We staan dicht bij onze klanten, distributiepartners, medewerkers en iedereen die met onze activiteiten in contact komt. Samen met ons engagement en onze loyauteit, maakt dit van ons een unieke partner binnen de verzekeringswereld. We zijn tevens een referentiepartner vanwege de kwaliteit van onze producten, diensten en adviezen. Bovendien handelen we maatschappelijk verantwoord bij al onze verzekeringsactiviteiten.

Een toegankelijke verzekeraar met meerdere kanalen

Onze verzekeringsoplossingen zijn eenvoudig, transparant, modulair, scherp geprijsd en beantwoorden precies aan de werkelijke behoeften van klanten. Naast onze basisproducten bieden we ook oplossingen op maat aan.

Onze klanten kunnen voor advies en verzekeringsoplossingen terecht bij ons netwerk van agenten, onze partnermakelaars, onze contactcenters of onze digitale kanalen.

Een groep met meerdere merken

De P&V Groep is met vier verschillende merken aanwezig op de markt:

  • P&V verstrekt haar producten en diensten via een netwerk van exclusieve agenten en ook rechtstreeks via internet en contactcenters.
  • Vivium biedt haar verzekeringsoplossingen aan via professionele verzekeringsmakelaars.
  • PNP (Piette & Partners) werkt eveneens via onafhankelijke verzekeringsmakelaars en is vooral actief in West- en Oost-Vlaanderen.
  • Arces verkoopt rechtsbijstandsverzekeringen via een netwerk van agenten en makelaars.

Een moderne verzekeraar die nadenkt over oplossingen voor de toekomst

We investeren sterk in geavanceerde technologieën om in te spelen op de behoeften van onze klanten, om onze verzekeringstussenpersonen te begeleiden en om het welzijn van onze medewerkers te verhogen. De synergie tussen professionaliteit en moderne technologie maakt ons efficiënter en toekomstbestendig.

Een verzekeraar die met twee voeten in de maatschappij staat

De P&V Groep is sterk betrokken bij alle aspecten van het maatschappelijke leven en volgt de evolutie ervan nauwgezet op, waaronder de trends van de deel- en samenwerkingseconomie. We zoeken steeds nieuwe manieren om samen te werken en leven.

Daarnaast leveren we een actieve bijdrage aan een meer solidaire samenleving, onder andere via de Stichting P&V, die vooral werkt met jongeren.

Een verzekeraar die begaan is met het milieu

Vooral dankzij onze initiatieven voor duurzame mobiliteit draagt de P&V Groep al jaren het label van Ecodynamische Onderneming. Dat label beloont bedrijven die actie ondernemen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.