Er zijn regelmatig 1 on 1’s waarin de manager polst naar hoe ik mij voel.
Fatima – Security Officer

P&V Groep in drie woorden

Ontwikkelingskansen, welzijn en vertrouwen

Het eerste wat mij opviel aan de P&V Groep, waren de ontwikkelingsmogelijkheden. Ik vind het belangrijk om te kunnen bijleren, zeker in een job in IT security, waarin er constant veel verandert. Hier kan ik alle opleidingen volgen die ik nodig heb voor mijn vak. Er is ook veel vertrouwen. Ik bepaal zelf wat ik wanneer doe. En als ik toch eens hulp nodig heb, staan mijn collega’s en project managers altijd klaar om bij te springen. Over mijn welzijn wordt gewaakt in 1 on 1’s met leidinggevenden en via enquêtes op ons intranet. We willen hier echt dat iedereen zich goed voelt.

Dat de P&V Groep een waardegedreven bedrijf is, zie je aan verschillende dingen. Voor mij ligt dat onder andere in de multiculturaliteit. Iedereen is hier welkom. Daarnaast worden we aangemoedigd om mee te werken aan vrijwilligersprojecten die de P&V Groep steunt. Zo heb ik geholpen om het IT werk bij een vzw voor sociaal hulp in Brussel te reorganiseren. We hebben hen toen ook computers en ander materiaal mogen geven van het bedrijf.

Bereikbare, begripvolle leidinggevenden

Ik heb een heel fijn team waarin alles met respect en begrip verloopt, zelfs in de drukste periodes. Ook het contact met leidinggevenden verloopt heel goed. Onze chief information officer staat altijd open voor vragen, ook al heeft die het meestal heel druk. En ze zijn ook heel begripvol. Als er eens iets misgaat, dan krijg je daar een constructief bericht over met een vriendelijke ‘dan weet je het voor in het vervolg’.

Voor mij is de P&V Groep een bedrijf dat wil groeien en dat zekerheid biedt. Met de nodige aandacht heeft voor welzijn en groeikansen.

Overtuigd? Waar wacht je nog op?

Bekijk al onze Digital, Data, IT & Projecten vacatures als IT architect, functional analyst, data analyst, system engineer, scrum master en meer.

Overtuigd? Waar wacht je nog op?

Bekijk al onze Digital, Data, IT & Projecten vacatures als IT architect, functional analyst, data analyst, system engineer, scrum master en meer.